Новинки колекції осінь-зима 2018/2019 в магазинах Conte

Новинки колекції осінь-зима 2018/2019 в магазинах Conte

Зустрічайте ще більше теплих новинок осінньо-зимової колекції 2018/2019 в магазинах Conte: джинси, легінси, джемпери, котрі для сучасних леді стануть бездоганними рішеннями з оновлення базового осіннього гардеробу.

У цьому році дизайнери Conte зробили акцент на вишукану легкість і жіночність - затишні речі, лаконічні силуети, базові моделі та натуральні відтінки. Джемпери з нової колекції #ConteKnit зв'язані з м'якої італійської пряжі преміум-класу Edoardo Miroqio. Деякі з них можуть стати не тільки затишною і теплою базою, але й самостійним модним акцентом образу.

Нова колекція джинсів представлена актуальними кольорами, сучасним моделюванням, якісними тканинами з волокнами Lycra T400, які гарантують поліпшену стійкість кольору та миттєве відновлення форми навіть після численних разів прання. Кількість та розмаїття моделей дозволяють підібрати джинси на різні типи фігур та отримати ідеальну посадку. До речі, всі джинси Conte є eco-friendly. Вони виготовлені за екологічною технологією – з мінімальним використанням хімічних засобів, скороченим споживанням води та електроенергії.

Відмінним теплим рішенням осіннього гардеробу стануть легінси Conte. Серед розмаїття моделей – легінси з еластичного трикотажного полотна з коригуючим поясом, зі штучної шкіри з термоефектом, з трикотажу "PLUSH", легінси з вишивкою. Всі вони вигідно підкреслюють силует, візуально подовжують ноги і роблять талію помітно тоншою.

Крім цього, серед новинок осінньо-зимової колекції 2018/2019 – спідниці та сукні. На додаток до модного образу – велике розмаїття класичних та фантазійних колготок, панчіх, а також шкарпеток, серед яких і ті, що стануть головною фішкою яскравого лука. Трендові образи, кольори та оздоблення втілені в новій колекції жіночої білизни Conte Lingerie.

Новинки колекції AW 2018/2019 посядуть гідне місце в повсякденному гардеробі стильної сучасної леді та дозволять створювати універсальні образи, як для офісу, так і для романтичної прогулянки осінніми вечорами.

18/10/2018

Новинки колекції осінь-зима 2018/2019 в магазинах Conte 2018-10-18
City Center