Акція Total Black Week в магазинах Conte: -20% на все чорне!

Акція Total Black Week в магазинах Conte: -20% на все чорне!

З 19 по 31 жовтня 2018 р. Conte проводить акцію Total Black Week і пропонує підібрати собі стильний образ в чорній кольоровій гамі зі знижкою -20%.

Дисконт поширюється на великий асортимент товарів чорного кольору: легінси, джинси, сукні, спідниці, джемпери, жіночу білизну, колготки, панчохи, шкарпетки.

Створити стильний look в форматі total black допоможуть чорні спідниці з шкіряними вставками, джинси і легінси з нової колекції Conte. Бажаєте надати фігурі більше стрункості? Спробуйте моделі чорних легінсів з коригуючим поясом. У поєднанні з високим каблуком wow-ефект – гарантовано!

Бути чарівною і під одягом сучасним леді допоможе білизна Conte Lingerie. Ажурне мереживо і мерехтливий блиск в чорному комплекті бюстгальтера і трусиків з серії Romantique підкреслять жіночність образу.

У новій осінньо-зимовій колекції 2018/2019 Conte пропонує велику кількість рішень для поповнення базового осіннього гардеробу і створення образів total black, що є ідеальними для сучасних ділових жінок: склавши комплект з якісних базових речей один раз, з нього легко скомпонувати стильні образи як для офісу, так і для вечірнього променаду.

19/10/2018

Акція Total Black Week в магазинах Conte: -20% на все чорне! 2018-10-19
City Center