9 вересня День міста в ТРЦ Сity Center!

9 вересня День міста в ТРЦ Сity Center!

Головним святом вересня для всіх жителів Миколаєва є День рідного міста, в який традиційно відбувається безліч яскравих подій і концертів. ТРЦ City Center в цьому році традиційно не залишився в стороні і готовий подарувати безліч сюрпризів гостям і жителям Миколаєва.

9 вересня на території ТРЦ для всіх гостей пройде розважальна програма з майстер-класами з виготовлення десертів, малювання піском, аплікацій, міхенді, інтерактивною програмою для всіх присутніх.

А також:

  • солодкі частування для дітей;
  • конкурс-перетворення «City Look»;
  • святковий фуршет, розіграш подарунків та вручення головного призу – путівки до Європи на 2 персони!

Конкурс-перетворення «City Look»

Шопінг-акція!

Протягом усього свята з 12.00 до 19.00 кожен відвідувач, що зробив покупку в цей день в ТРЦ одним чеком на суму 300,00 і більше грн, зможе отримати частування за покупку! Просто покажи чек на першому поверсі ведучим свята, отримай картку і обміняй її на каву, паніні або смузі! А власникові чека на найбільшу суму (одним чеком) – сертифікат на покупки в магазинах ТРЦ на 2000,00 грн! Розіграш сертифікату відбудеться 9 вересня о 18.30 на 1-му поверсі ТРЦ.

Роби покупки – та вигравай путівку в Європу!

Всі шопоголіки, що зробили покупку в торгових точках ТРЦ City Center на суму 500,00 і більше грн одним чеком, беруть участь в розіграші головного призу – путівки на двох до Європи! Розіграш відбудеться 9 вересня о 18.30 на 1-му поверсі ТРЦ.

 

ОФІЦІЙНІ ПРАВИЛА АКЦІЇ «У Сіті Центрі купуй і безкоштовно відпочивай!»

1. ОРГАНІЗАТОР АКЦІЇ «У Сіті Центрі купуй і безкоштовно відпочивай" (далі – Акція)
1.1. Організатором Акції є Торгово-розважальний центр «Сіті Центр» і туристичне агентство «Ніко Тур» (далі – організатори).

2. УЧАСНИКИ АКЦІЇ
2.1. Взяти участь в акції мають право всі фізичні особи, віком не менше 18 років, які зареєстровані на території України, і знаходяться на території України (далі учасник / учасники Акції).
2.2. Учасниками Акції не вважаються і не мають права брати в ній участь:
2.2.1. працівники та представники компанії організаторів, співробітники магазинів-учасників (див. п. 4.1.)
2.2.2. чоловік або дружина, а також найближчі родичі (брат, сестра, батько, мати, дід, баба) осіб, перелічених в пункті 2.2.1 цих Правил;
2.2.3. особи, яким не виповнилося 18 років.

3. ПЕРІОД ПРОВЕДЕННЯ АКЦІЇ
3.1. Акція проводитись 9 вересня 2017 року з 10.00 до 18.30 (далі – період проведення Акції).

4. УМОВИ УЧАСТІ В АКЦІЇ
4.1. Для участі в Акції необхідно 9 вересня 2017р. з 10.00 до 18.30 зробити покупку в будь-якому магазині / торговій точці ТРЦ «Сіті Центр» (далі магазин-учасник Акції) одним чеком не менше 500 грн.
4.2. Магазин-учасник Акції зобов'язаний видати учаснику Акції анкету для заповнення (далі – листівка).
4.3. Учасник Акції зобов'язаний заповнити листівку (обов'язково вказати ПІБ, номер телефону, номер і дату чека) і опустити в урну, розташовану на 1 поверсі ТРЦ «Сіті Центр».
4.4. Учасник Акції зобов'язаний залишити у себе товарний чек і прийти з ним на розіграш.
4.5. Учасники, що не дотримуються Правил, не беруть участі у визначенні переможців Акції.
4.6. Інформація про умови проведення Акції розміщується на офіційному сайті Торгово-розважального центру «Сіті Центр» http://www.citycenter.com.ua/
4.7. Участь в Акції означає, що учасник згоден з цими Правилами.

5. ПРИЗИ АКЦІЇ
5.1. Подарунковий сертифікат: путівка на 2 персони в Тур по Європі.
5.2. Додаткові подарунки учасникам акції будуть вручені на розсуд адміністрації ТРЦ «Сіті Центр» і магазинів-учасників.
5.3. Подарункові сертифікати можуть бути обмінені на путівки в туристичному агентстві «Ніко Тур». Подарунковий сертифікат може бути використаний тільки один раз, і після використання вилучається у переможця Акції менеджером туристичної агенції «Ніко Тур».

6. УМОВИ ВИЗНАЧЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ
6.1. Переможці Акції будуть визначені під час розіграшу, який відбудеться 09.09.17 о 18:30 в Торгово-розважальному центрі «Сіті Центр» (далі – розіграш).
6.2. У розіграші 09.09.17 беруть участь чеки, зареєстровані 9 сентября (до 18:30) на суму не менше 500 грн.
6.3. Переможці Акції визначаються шляхом випадкового вибору талона з лототрону.
6.4. На розсуд адміністрації ТРЦ «Сіті Центр» і магазинів-учасників, визначаються учасники акції, яким будуть вручені додаткові подарунки від магазинів учасників.
6.5. Визначення переможців під час розіграшу є остаточним і оскарженню не підлягає.

7. УМОВИ ОТРИМАННЯ ПРИЗІВ
7.1. Призи переможцям видаються безпосередньо під час проведення розіграшу.
7.2. Призи переможцям можуть бути вручені тільки особисто, за адресою ТРЦ «Сіті Центр», м. Миколаїв, пр. Центральний, 98.
7.3. Призи не видаються в грошовому еквіваленті, поверненню і обміну не підлягають.
7.4. Організатор Акції не відповідає за неможливість учасника Акції отримати / використати призи з яких-небудь причин. У разі відсутності у переможця можливості скористатися призом у строки, передбачені цими Правилами, організатор не провадить будь-яких компенсацій, пов'язаних з такою неможливістю скористатися.
7.5. Для отримання призу, переможець повинен мати при собі документ, що засвідчує особу і оригінал чека.

8. ІНШІ УМОВИ
8.1. Організатор не вступає в суперечку між учасниками Акції щодо визнання учасників Акції претендентами на отримання призів Акції.
8.2. Організатор Акції звільняється від будь-якої відповідальності щодо призів Акції після отримання призів переможцями Акції.
8.3. Відповідальність за якість / гарантійне обслуговування продукції, яка є призом Акції, несе безпосередній виробник такої послуги / продукції.
8.4. Беручи участь в Акції, учасники надають тим самим свою безвідмовну згоду на публічне розкриття організатором Акції особистої інформації про учасників Акції, зазначеної в листівці, на розсуд організатора Акції.
8.5. Учасники Акції несуть особисту відповідальність за достовірність наданої ними інформації.
8.6. Своєю участю в Акції всі учасники Акції повністю погоджуються з цими Правилами та зобов'язуються їх виконувати.

11/08/2017

9 вересня День міста в ТРЦ Сity Center! 2017-08-11
City Center