Літо для себе: золото, ланцюжки та браслети на ногу в грайливій колекції Bondi від SOVA

Літо для себе: золото, ланцюжки та браслети на ногу в грайливій колекції Bondi від SOVA

Працюючи над новою колекцією Bondi, ми надихалися красою відомих австралійських пляжів та планували зняти кампейн на одному з них. Здавалося, наші прикраси створені відбивати блиск блакитної води та сонця: золотисті, з кольоровими коралами, бірюзою та перлами, фігурками морських зірок, черепах та риб.

Карантин змінив плани в останню мить, але подарував можливість уповільнитися й усвідомити: життя прекрасне не обов’язково на іншому континенті. Можна втекти від спеки за місто та, як у дитинстві, балувати себе ягодами просто з дерева, м’якою травою під ногами, годинами та думками, що течуть, наче сік перестиглих плодів.

Колекція Bondi доречна й там, адже ми не зраджуємо принципам і створюємо лаконічні прикраси поза часом та приводом. У ній 20 виробів: тонкі ланцюжки на шию, зап'ястя та щиколотки, сережки-пусети, виконані в білому та жовтому золоті. Їх можна збирати у сети, а довгі ланцюжки носити як зв’язку браслетів або прикраси на талію, регулюючи довжину за допомогою застібки.

Колекція Bondi від SOVA - perfect match для легких сарафанів і топів на голе тіло, де б ви не насолоджувалися собою та відпусткою. Адже кожна хвилина цього літа, нарешті, цілком для нас.

16/07/2020

Літо для себе: золото, ланцюжки та браслети на ногу в грайливій колекції Bondi від SOVA 2020-07-16
City Center