НОВА КОЛЕКЦІЯ SOVA & LITKOVSKAYA

НОВА КОЛЕКЦІЯ SOVA & LITKOVSKAYA

У вересні 2019 року ювелірний будинок SOVA презентував колаборацію, розроблену спільно з брендом LITKOVSKAYA. До колекції увійшли прикраси-трансформери з жовтого золота з використанням малахіту і діамантів.

Девіз цієї колекції продовжує внутрішній слоган LITKOVSKAYA: There is no wrong side. Не існує неправильних положень, немає зворотної сторони. Ні в підходах, ні в виробах. Це прикраси поза трендами і часом, що створюють власну реальність. Реальність без початку та кінця, без іншого плану. Через це – такий вибір каменів: ретроградний малахіт, реалізований у сучасних формах та твердий діамант. Оточені вони рухливими, тонкими ланцюжками.

«Ця колекція, як і наш одяг - це дослідження. Вихід за межі шаблонів і буденності, деконструювання суті та контексту. Злиття суперечливих ідей, які формують спільний сюжет. Суперечка матеріалів, які формують ідеальний союз. Союз малахітової шкатулки з дитинства та архітектури нового століття. Це візуально лаконічний і простий, але двоїстий результат».- Ліля Літковська, дизайнер.

«Для нас це вже четверта колаборація з українським брендом. І кожна колаборація - це виклик. Ця колекція не стала винятком, не тільки з точки зору технологій, але і з точки зору використаних матеріалів у прикрасах. До цього ми ніколи ще не працювали з малахітом. І нам здається, що в останні роки він невиправдано пішов з ювелірних колекцій. Ми неймовірно натхненні тим, що можемо повернути популярність цього матеріалу через стильні та сучасні форми наших прикрас SOVA. Для нас колаборації - це важлива історія бренду, яка допомагає створити унікальні прикраси, обмінятися досвідом і здивувати шанувальників бренду нестандартними рішеннями». - Анна Коваль, маркетинг-директор SOVA.

Тема трансформації і дослідження знаходить своє відображення і в рекламній кампанії колекції, обличчям якої стала Тетяна Рубан. У роботі над зйомкою стиліст Наталія Осадча і фотограф Ксенія Каргина порівнюють творчість Лілі Літковської, те, як вона взаємодіє з матеріалами і простором, з тим, як художники працюють з полотном. Тому сюжет зйомки розвивається на тлі матеріалу з латексу, який переломлюється, трансформується, поступово обволікає героїню та знову відходить на задній план.

До колекції увійшли 14 моделей прикрас з жовтого золота, з малахітом та діамантами.

Придбати колекцію можна з 4 вересня у бутиках SOVA або на сайті https://sovajewels.com/collections/litkovskaya/

05/09/2019

НОВА КОЛЕКЦІЯ SOVA & LITKOVSKAYA 2019-09-05
City Center