День Святого Валентина в ТРЦ «СITY CENTER»

День Святого Валентина в ТРЦ «СITY CENTER»

14 лютого з 17:00 до 20:00 запрошуємо закоханих, і тих, хто шукає свою любов відсвяткувати День Святого Валентина в ТРЦ «СITY CENTER»

В програмі свята:

1. ВПЕРШЕ В МИКОЛАЄВІ - унікальна сучасна фотозоні BULLET TIME. Bullet time - це конструкція з десятка фотоапаратів, яка створює ролики з ефектом «бумеранга», в яких ніби заморозили час - один і той же момент зображений з різних ракурсів. Це унікальна технологія зйомки, яка зупинить час і вже через 30 секунд створить тривимірне відео, яким гості зможуть поділитися в будь-якій соціальній мережі.

2. Виступ музичного джаз-бенду «BLACKBERRY BEAT» завоює ваші серця. Гарна музика у виконанні скрипки, контрабасу, гітари та кахона подарує романтичний настрій і відчуття свята.

3. Танцювальне шоу від Миколаївського колективу «INSPIRE WORLD», чиє ім'я відоме далеко за межами нашої країни. Ви поринете в атмосферу драйву, позитивної енергії та незабутніх емоцій.

4. Майстер-клас з виготовлення валентинок для дітей

 

Акція «БЕЗКОШТОВНА УПАКОВКА ПОДАРУНКІВ*»

13 і 14 лютого для всіх відвідувачів ТРЦ «Сity Center» зробили покупку більш, ніж на 300 грн одним чеком, чекає безкоштовна упаковка покупки!

* За умови надання чека з будь-якого магазина ТРЦ «Сity Center», датування 13.02.19 або 14.02.19 на суму від 300 грн. і більше одним чеків.

Гостей заходу чекає романтична атмосфера, смачні частування, сюрпризи і подарунки.

11/02/2020

День Святого Валентина в ТРЦ «СITY CENTER» 2020-02-11
City Center